Hívjon minket!
B&B Team Sped logo

Szállítmányozás

Kevesen tudják, hogy a szállítmányozás nem egyenlő a fuvarozással, tehát nem az áru kiszállítását jelenti, hanem sokkal inkább a fuvar megszervezését és levezénylését, a küldemény felvételétől egészen a lerakodásig. A szállítmányozás összetett tevékenység, mely komoly menedzsmentet és technológiai hátteret igényel.

A színvonalas szolgáltatás teljesítéséhez a szükséges technológiai háttéren túl, magasan képzett kollégáink szakértelme biztosítja a megbízható és kiszámítható minőséget. Munkatársaink a lehető leggyorsabban a legjobb személyre szabott ajánlatot készítik el a felmért igények alapján, mely magában foglalja a küldemények lehetséges szállítási módját és a szállítás valós időtartamát, hogy a szállítmánya elérje a célját.


Érdekli, hogy az Ön cégének milyen személyre szabott ajánlatot tudunk adni?

FLOTTA

Szorosan együttműködünk a B&B Team, s.r.o. vállalattal, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek nemzetközi fuvarozás területén. A B&B Team, s.r.o. folyamatosan fejlődő, modern flotta tulajdonosa, amely 86 saját tehergépkocsiból áll.

szallitmanyozas

Rólunk

A B&B Team Sped s.r.o. megoldást kínál küldeményének szállítására, méret, származási és rendeltetési helytől függetlenül. Európa szerte biztosítunk teherszállítást. Küldetésünk, hogy átfogó logisztikai megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára. Fuvarszervezőink mindig a legjobb megoldást ajánlják Önnek.


MILYEN TÉNYEZŐK GARANTÁLJÁK A SZÍNVONALAT?

családi vállalkozás

A CSALÁDI VÁLLALKOZÁS ELŐNYEIT MA IS MEGTARTOTTUK

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk egy 2000-ben alapított egyéni vállalkozásból mára jól működő, dinamikusan fejlődő vállalattá nőtte ki magát. Gondosan ügyelünk arra, hogy a kezdetekkor tapasztalt ügyfélközpontú szemléletet megtartsuk, és a jövőben is fennmaradjon.

családi vállalkozás

EMBERKÖZPONTÚ SZEMLÉLET

E vállalati filozófiánk nem csak papíron létezik, a mindennapokban is alkalmazzuk. Nem intézményekkel vagyunk kapcsolatban, sokkal inkább olyan személyekkel, akiknek az egyedi igényeit maximálisan szem előtt tartjuk a szolgáltatatásaink kialakításánál.

családi vállalkozás

FOLYAMATOS SZAKMAI FEJLŐDÉS

Gépjárműparkunkat folyamatosan fejlesztjük, mind mennyiségben, mind pedig minőségben. Tisztában vagyunk azzal, hogy megbízóink elégedettsége nem csupán a szállítási eszközeink színvonalán múlik, sokkal inkább fontos munkatársaink hozzáállása, rátermettsége és problémamegoldó képessége. Ezért kollegáink kommunikációs készségét rendszeresen képezzük, és felkészítjük a mindennapos és a nem várt eseményekre egyaránt.

családi vállalkozás

KORSZERŰ TELEPHELY

Cégünk székhelye 15000 m2-es telephelyen található. 2014-ben egy 21. századi igényeket kielégítő, modern irodahelyiség, korszerű műhely és kamionmosó, valamint tágas raktárak és parkolók kerültek kialakításra, melyek megbízóink elégedettségét tovább növelték. Minden feltétel adott a hosszú távú színvonalas szolgáltatáshoz.

Érdekli, hogy az Ön cégének milyen személyre szabott ajánlatot tudunk adni?

Hívja munkatársunkat, és ...

Kérjen ajánlatot még ma

Referenciák

Partnereink

Allianz
Allianz
Allianz
Allianz
Allianz
Allianz
Allianz
Allianz

Rólunk mondták

B&B a különbség azok között, akik ígéreteket tesznek, és akik betartják! Igazán megbízható, pontos és korrekt partner. Igazi szaktudás a fuvarozásban!

 Lorella Danese, Ferplast SpA csoport – logisztikai menedzser

Érvek

ami miatt ügyfeleink minket választanak

Gyors folyamat

A munkafolyamatunk lehetővé teszi, hogy valóban gyorsak legyünk. A küldemények lehetséges szállítását, az árkalkulációt és a szállítás valós időtartamát megadjuk Önnek pontosan akár 30 percen belül.

Küldetésünk a pontosság

A szállítmány akkor éri el a célját, ha eljut a megfelelő helyre a megfelelő időben. B&B TEAM SPED döntő fontosságúnak tartja a pontosságot. A poontosság létfontosságú számunkra. A munkafolyamatunk lehetővé teszi, hogy valóban gyorsak legyünk. A küldemények lehetséges szállítását, az árkalkulációt és a szállítás valós időtartamát megadjuk Önnek pontosan akár 30 percen belül.

Szakmai tapasztalat és sikerek

A színvonalas szolgáltatáshoz nem elegendő csupán a szükséges papírok és engedélyek megléte. Az igazán profik tapasztaltak és rutinosak is egyben, mint ahogy kollegáink is. Munkatársaink nem ma kezdték a szakmát, köztük többen sok millió kilométert is maguk mögött tudhatnak, vagy komoly szakmai háttérrel rendelkeznek, így jártasságukkal és értékes tapasztalatukkal növelik a cég hírnevét.

Megbízható, kiszámítható minőség

Az általunk képviselt magas minőséget megbízóink visszajelzése is alátámasztja. A B&B TEAM SPED - nél bevált szokás, hogy aki egyszer megtisztel minket bizalmával, az utána állandó ügyfelünkké válik.

Garantált siker

Bármilyen áru szállítását biztosítjuk ügyfeleink egyedi igényei szerint. Célunk a legmegfelelőbb megoldás biztosítása ár és a szállítás sebességének szempontjából.

Egyéni hozzáállás

Ügyfeleink igényeit egyedileg kezeljük. Munkatársaink a legjobb ajánlatot készítik el Önnek, az Ön kérése alapján, hogy megfeleljen az összes követelményének.

ISO 9001:2009

A minőségirányítási rendszer követelményeit az ISO 9001:2009 határozza meg. Ezen szabványnak való megfelelés igazolja, hogy a vállalat képes minőségi és biztonságos szolgáltatást nyújtani ügyfeleinek.Árajánlatkérő űrlap

Megrendelő adatai
Felrakóhely adatai
kg
Lerakóhely adatai

Elérhetőségek

Vezetőség

Peter Bólya

 +421 905 864 864  bolya@bbteam.org

Business Development

Štefan Bólya

 +421 901 757 036  stefan.bolya@bbteam.eu

Iroda

 info@bbteamsped.eu

 +421 36 751 20 42

 +421 36 751 20 41


Számlázási cím

B&B TEAM SPED, s.r.o.

 Továrenská cesta 1604/10, 943 01 Štúrovo

Fiók és Telephely

Továrenská 10  |  943 01 Štúrovo  |  SR